maandag 27 september 2010

Een nieuw ontwerp

Het zal veel lezers niet ontgaan zijn, maar Spellengek is aan het veranderen. Die veranderingen gaan vooral over het uiterlijk en de structuur. Met vele honderden recensies hadden we al een tijd de wens om het geheel in een database te gieten en het zoeken (en vinden!) van recensies eenvoudiger te maken.

Met hulp van een spellenliefhebbende webdeveloper is dat er nu eindelijk van gekomen. De database is er, we zijn verhuisd naar een andere server en het uiterlijk is al wat aangepast. We hebben nog veel meer plannen, maar daar zullen jullie de komende tijd wel meer van merken. Tot die tijd is het voor ons als digibeten nog even wennen aan de nieuwe werkwijze en zijn er natuurlijk tal van bugjes en schoonheidsfoutjes die hersteld moeten worden. Kom je iets tegen, aarzel dan niet om aan de bel te trekken. En heb je verder nog wensen voor de site, stuur dan gewoon een mailtje; voor goede ideeën staan we altijd open.

2 opmerkingen:

Wouter Cordewiner zei

Joepie, spellengek.nl is terug online! Ziet er goed uit.

Ik vermoed een vlug te verhelpen schoonheidsfoutje... als je op een recensie pagina bent (bv. http://www.spellengek.nl/identik), en je klikt op het kleine spellengek logo bovenaan, dan kom je op de oude start pagina uit (http://www.spellengek.nl//index.html).

Dominique zei

Een mooie evolutie. Eén van mijn favoriete spellensites is nog favorieter geworden. Bedankt!